OP ZOEK NAAR

Een vloerder in Zwalm?

Vloerder-tegelzetter.be BV
David Willocx – regio Zwalm

Vloerder Zwalm:

Vloerwerken binnen en buiten
Tegelwerken
Chape leggen
Vloerisolatie
Plaatsen laminaat

Vloerder Zwalm

Vloerder in Zwalm gezocht? Wij hebben +15jaar ervaring met alle soorten vloerwerken, tegelwerken, chapewerken, vloerisolatie en het plaatsen van laminaat.

Snel geholpen

Kleine of grote opdracht? Als vloerder werken we elke dag met veel plezier & helpen iedereen altijd zo snel mogelijk verder.

Eerlijke prijzen

Een woord is een woord. Wij hanteren een zeer transparant beleid met duidelijke all-in offertes. U komt niet voor onaangename verrassingen te staan!

Vloerder Zwalm

Keramische vloertegels, natuursteen, cementtegeltjes, zelliges, terrazzo, keramisch parket (houtlook tegels), mozaïek, XXL-tegels,…

Muurtegels van glasmozaïek tot XXL-tegels, 100% vlak geplaatst met tegel nivelleersysteem, badkamerrenovaties, inloopdouches,…

Vloer isoleren: EPS-isolatiemortel, PUR spuitisolatie, vloerisolatie platen (PUR, PIR, EPS, XPS), akoestische isolatie.

Chapper voor: cement chape, vezelcompound versterkte chape, sneldrogende chape, vloeichape (cement en anhydriet), hellingschape, uitvullingschape,…

Verwerken en plaatsen van XXL groot formaat tegels en renovatietegels.

Gecertificeerd plaatser glasmozaïek.

Erkend Schlüter systeemverwerker: waterafdichting (kerdi), ontkoppeling (ditra, ditra-drain),… 

Aanleg terrassen en balkons: keramische tegels 2 cm, natuursteen, tegels op tegeldragers,…

Compleet badkamerinterieur in één en dezelfde stijl.

Vloerder Zwalm – We doen ook voorbereidende & aanverwante werken

Uitbreken oude vloer, kleine grondwerken aanleg terras, afvoeren puin.

Plaatsen ondervloer, kliklaminaat, plinten.

Kleine reparaties bezetwerk, egaliseren, aanbrengen primers, vensterbanken, siliconen plaatsen,…

VLOERDER Zwalm: heeft u een project voor ons?

David Willocx 

Vloerder-tegelzetter.be BV is een jong dynamisch tegelzettersbedrijf uit Buggenhout. Wij zijn actief in regio Zwalm & omstreken. We hebben meer dan 15 jaar werkervaring, gespecialiseerd in vloerisolatie, chape-, vloer- en tegelwerken.

Evolueren en specialiseren

Na enkele jaren in loondienst als vloerenlegger – tegelaar en het behalen van de nodige diploma’s en getuigschriften besloot David om een eigen vloerdersbedrijf te starten.

Inspelend op de vraag van klanten naar één aanspreekpunt voor de vloeropbouw, besloten we om ook de vloerisolatie en de chapewerken aan te bieden.

Zo zijn we geëvolueerd tot de one-stop-shop die we nu zijn voor alle vloer- en tegelwerken, vloerisolatie, chapewerken en plaatsen laminaat. Een vloerenlegger, tegelaar, chapper, aannemer vloerisolatiewerken en plaatsingsdienst laminaat onder één dak. Uiteraard heeft de klant vrije keuze om gebruik te maken van 1 of meerdere diensten.

U kan een beroep doen op ons voor totaalprojecten zoals nieuwbouwwoningen, appartementen of utiliteitsbouw, maar ook voor de renovatie van bv. een leefruimte, badkamer, keuken, wc,…

Kwaliteit als voornaamste peiler

Met meer dan 15 jaar ervaring op de teller weten we uiteraard wat de aandachtspunten zijn bij elk type project, nieuwbouw of renovatie. Vloerder-tegelzetter.be BV streeft voor elk project naar de hoogste graad van afwerking.

Onze visie:

  • inspelen op de laatste ontwikkelingen: tegeltrends, best beschikbare vloerisolatie,…
  • enkel werken met kwaliteitsproducten
  • non-stop investeren in het laatste gereedschap

Persoonlijke aanpak

Elk project wordt door ons persoonlijk benaderd. Wij staan u bij met de tegelkeuze en de juiste vloeropbouw voor uw specifiek project.

Zo is het cruciaal om bij de keuze voor een warmtepomp gecombineerd met vloerverwarming/koeling de juiste vloerisolatie en chape te kiezen om het volle rendement uit uw investering te halen. Ook de keuze van de juiste vloerbekleding en de correcte plaatsingswijze –  ontkoppelingsmat ja dan nee – spelen in dit verhaal een belangrijke rol.

warmtepomp-vloerverwarming

David overloopt graag met u alle mogelijkheden en staat u bij om prijsbewuste duurzame oplossingen te kiezen die binnen uw voorkeur en budget vallen!

We houden zelf niet van onaangename verrassingen en we vermoeden u ook niet. Daarom hanteren wij een zeer transparant beleid: we zijn open over kortingen op materialen en werken met duidelijke all-in offertes. U komt niet voor onaangename verrassingen te staan!

Premies & subsidies

Genieten van het verlaagd btw-tarief van 6%  op zowel de geleverde materialen als uitgevoerde werken, dit is mogelijk onder bepaalde voorwaarden.

Indien u voldoet aan de voorwaarden die de Vlaamse regering heeft opgesteld, kan u genieten van dit verlaagd tarief op zowel de geleverde materialen als de uitgevoerde werken.

Kan u aanspraak maken op premies voor het plaatsen van vloerisolatie? Meer info vindt u hier.

Werkregio

Wij zijn o.a. actief in: Aalst, Aartselaar, Affligem, Afsnee, Anderlecht, Antwerpen, Appels, Asse, Assenede, Baardegem, Baasrode, Beigem, Bekkerzeel, Belsele, Berchem, Berendrecht, Berlare, Beveren, Blaasveld, Boechout, Bonheiden, Boom, Borgerhout, Bornem, Borsbeek

Schlüter Systeemverwerker

Kunnen we ook iets betekenen voor uw project?

Interesse in een vrijblijvende offerte of heeft u enkele vragen?