Privacybeleid

Vloerder-tegelzetter.be bvba BE 0535 916 189, gevestigd te Kamerstraat 90 B 9255 Buggenhout, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

http://www.vloerder-tegelzetter.be

Kamerstraat 90 B

9255 Buggenhout

+32 475 95 79 88

Persoonsgegevens die wij verwerken

Vloerder-tegelzetter.be bvba verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@vloerder-tegelzetter.be, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Vloerder-tegelzetter.be bvba verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw betaling

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- Om goederen en diensten bij u af te leveren


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Vloerder-tegelzetter.be bvba bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de persoonsgegevens: 10 jaar na einde van de werken, omwille van garantieverstrekking.


Delen van persoonsgegevens met derden

Vloerder-tegelzetter.be bvba verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Vloerder-tegelzetter.be bvba blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Vloerder-tegelzetter.be bvba gebruikt alleen technische en functionele cookies, en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Vloerder-tegelzetter.be bvba en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@vloerder-tegelzetter.be. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen 30 kalenderdagen, op uw verzoek. Vloerder-tegelzetter.be bvba wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit via commission@privacycommission.be.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Vloerder-tegelzetter.be bvba neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@vloerder-tegelzetter.be.


      

vloerder tegelzetter vloerwerken tegelwerken chape chapewerken dekvloer vloerisolatie laminaat tegelzettersbedrijf tegels Dendermonde Buggenhout Lebbeke Opwijk Londerzeel Sint-Amands Puurs Bornem Hamme Merchtem Opstal Opdorp Baasrode Peizegem Malderen Steenhuffel Moerzeke Sint-Gillis-bij-Dendermonde Grembergen Oudegem Appels Denderbelle Wieze Oppuurs Liezele Meise Wolvertem Kapelle-op-den-Bos Grimbergen Asse Aalst Affligem Lede Wichelen Berlare Zele Lokeren Waasmunster Sint-Niklaas Temse Willebroek Boom Niel Schelle Aartselaar Hemiksem Mechelen Schoonaarde Droeshout Nijverseel Mazenzele Lippelo Breendonk Ruisbroek PUR isolatiemortel Waasland vloerder tegelzetter vloerwerken tegelwerken chape chapewerken dekvloer vloerisolatie laminaat tegelzettersbedrijf tegels Dendermonde Buggenhout Lebbeke Opwijk Londerzeel Sint-Amands Puurs Bornem Hamme Merchtem Opstal Opdorp Baasrode Peizegem Malderen Steenhuffel Moerzeke Sint-Gillis-bij-Dendermonde Grembergen Oudegem Appels Denderbelle Wieze Oppuurs Liezele Meise Wolvertem Kapelle-op-den-Bos Grimbergen Asse Aalst Affligem Lede Wichelen Berlare Zele Lokeren Waasmunster Sint-Niklaas Temse Willebroek Boom Niel Schelle Aartselaar Hemiksem Mechelen Schoonaarde Droeshout Nijverseel Mazenzele Lippelo Breendonk Ruisbroek PUR isolatiemortel Waasland vloerder tegelzetter vloerwerken tegelwerken chape chapewerken dekvloer vloerisolatie laminaat tegelzettersbedrijf tegels Dendermonde Buggenhout Lebbeke Opwijk Londerzeel Sint-Amands Puurs Bornem Hamme Merchtem Opstal Opdorp Baasrode Peizegem Malderen Steenhuffel Moerzeke Sint-Gillis-bij-Dendermonde Grembergen Oudegem Appels Denderbelle Wieze Oppuurs Liezele Meise Wolvertem Kapelle-op-den-Bos Grimbergen Asse Aalst Affligem Lede Wichelen Berlare Zele Lokeren Waasmunster Sint-Niklaas Temse Willebroek Boom Niel Schelle Aartselaar Hemiksem Mechelen Schoonaarde Droeshout Nijverseel Mazenzele Lippelo Breendonk Ruisbroek PUR isolatiemortel Waasland vloerder tegelzetter vloerwerken tegelwerken chape chapewerken dekvloer vloerisolatie laminaat tegelzettersbedrijf tegels Dendermonde Buggenhout Lebbeke Opwijk Londerzeel Sint-Amands Puurs Bornem Hamme Merchtem Opstal Opdorp Baasrode Peizegem Malderen Steenhuffel Moerzeke Sint-Gillis-bij-Dendermonde Grembergen Oudegem Appels Denderbelle Wieze Oppuurs Liezele Meise Wolvertem Kapelle-op-den-Bos Grimbergen Asse Aalst Affligem Lede Wichelen Berlare Zele Lokeren Waasmunster Sint-Niklaas Temse Willebroek Boom Niel Schelle Aartselaar Hemiksem Mechelen Schoonaarde Droeshout Nijverseel Mazenzele Lippelo Breendonk Ruisbroek PUR isolatiemortel Waasland vloerder tegelzetter vloerwerken tegelwerken chape chapewerken dekvloer vloerisolatie laminaat tegelzettersbedrijf tegels Dendermonde Buggenhout Lebbeke Opwijk Londerzeel Sint-Amands Puurs Bornem Hamme Merchtem Opstal Opdorp Baasrode Peizegem Malderen Steenhuffel Moerzeke Sint-Gillis-bij-Dendermonde Grembergen Oudegem Appels Denderbelle Wieze Oppuurs Liezele Meise Wolvertem Kapelle-op-den-Bos Grimbergen Asse Aalst Affligem Lede Wichelen Berlare Zele Lokeren Waasmunster Sint-Niklaas Temse Willebroek Boom Niel Schelle Aartselaar Hemiksem Mechelen Schoonaarde Droeshout Nijverseel Mazenzele Lippelo Breendonk Ruisbroek PUR isolatiemortel Waaslanvloerder tegelzetter vloerwerken tegelwerken chape chapewerken dekvloer vloerisolatie laminaat tegelzettersbedrijf tegels Dendermonde Buggenhout Lebbeke Opwijk Londerzeel Sint-Amands Puurs Bornem Hamme Merchtem Opstal Opdorp Baasrode Peizegem Malderen Steenhuffel Moerzeke Sint-Gillis-bij-Dendermonde Grembergen Oudegem Appels Denderbelle Wieze Oppuurs Liezele Meise Wolvertem Kapelle-op-den-Bos Grimbergen Asse Aalst Affligem Lede Wichelen Berlare Zele Lokeren Waasmunster Sint-Niklaas Temse Willebroek Boom Niel Schelle Aartselaar Hemiksem Mechelen Schoonaarde Droeshout Nijverseel Mazenzele Lippelo Breendonk Ruisbroek PUR isolatiemortel Waasland